maanantai 17. lokakuuta 2016

TNT loisti Harrastajateatterifestivaaleilla!


Tampereen harrastajateatterifestivaalit pidettiin 17.-18.9.2016, ja TNT oli mukana molempina päivinä. Festareilla nähtiin tamperelaisten harrastajateatterien esityksiä eri aiheista. Lauantaina pidettiin Klubi-ilta, jossa TNT:n Made in Vagina-työryhmä esitti trailerin omasta näytelmästään. Trailerin aikana yleisöllä oli nauru herkässä, ja sen pohjalta moni tuli katsomaan myös seuraavan päivän varsinaista esitystä. Klubi-illassa pidettiin myös improkisa, jossa TNT sijoittui toiseksi. Voittajaksi kruunattiin Tampereen Ylioppilasteatteri. Onnea voittajalle!

Sunnuntaina klo. 15 oli varsinaisen esityksen vuoro. Ryhmä oli paikalla ajoissa, ja läpimeno tehtiin pikaisesti vielä ennen esitystä. Erityisesti suosiota saivat kohtaukset "Hormonit" ja "Vessakohtaus". Esitys meni muutenkin putkeen kaikin puolin.

Harrastajateatterifestivaalit saivat aikaan sen, että uusia ihmisiä tuli katsomaan harrastajateatterien esityksiä. TNT haluaa kiittää kaikkia niitä, jotka olivat mukana järjestämässä tätä tapahtumaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti